Kalfszwezerik in een buideltje van brikdeeg met appel. -1009-

 

Afdrukken

Kalfszwezerik in een buideltje van brikdeeg met appel. -1009-

Porties 4 persoon

Ingredienten

  • 400 g kalfszwezerik
  • 6 eetlepels boter vloeibaar
  • 2 appels
  • 8 vellen brikdeeg
  • bieslook
  • 1 dl olie extra vergine
  • 4 eetlepels ciderazijn
  • peper
  • 400 g spinazie jonge blaadjes

Instructies

  • Kook de kalfszwezerik beetgaar in water, laat ze uitlekken en afkoelen
  • verdeel in 4 porties
  • Schil en ontpit de appels
  • leg het brikdeeg op het werkvlak en schik de appelen en de kalfszwezerik er op
  • Smeer ze in met vloeibare boter en schuif ze 6 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven
  • Warm de olie met de azijn en laat er de spinazie kort stoven
  • Schik de spinazie op de borden. Breng op smaak met peper en schik op ieder bord een buideltje.,

Notities

Solo