Glaasje witloof met garnalen. -953-
Porties 10 hapjes
Ingredienten
- 150 g garnalen
- 3 stuiken witloof
- halve appelsien Sap van
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 1 citroen
- 2 eetlepels olijfolie
- 1/2 eetlepel honing vloeibare
- 1/2 koffielepel kerrypoeder
- snuif pezo zwarte peper
- 2 eetlepels peterselie gehakte
Instructies
- Versnipper de witloof fijn.
- Rooster de pijnboompitten goudbruin in een antikleefpan zonder vetstof. Haal na het bakken onmiddellijk ui de pan.
- Meng de olijfolie, honing, kerriepoeder en het sinaassap. Kruid met peper en zout. Meng dan de witloof hieronder.
- Doe de mengeling in een aperroglaasje en werk af met de garnalen. Sprenkel nog enkele druppels citroensap erbovenop.
- Eindig met wat gehakte peterselie.
Notities
Van Roy Luc