Coquilles, gegrilde met bloemkoolpuree en hazelnoot beurre noisette -1004-

 

Afdrukken

Coquilles, gegrilde met bloemkoolpuree en hazelnoot beurre noisette -1004-

Ingredienten

  • 1 coquille
  • 1/4 bloemkool
  • 1 aardappel
  • 1 klontje goeie boter
  • paar hazelnoten

Instructies

  • Aardappel met de bloemkool koken en goed lang laten uitlekken. In de thermomix glad mixen met peper, zout en boter.
  • De parures van de bloemkool kort cutteren/fijnhakken en samen met de hazelnoten roosteren in de oven voor een crumble van te maken.
  • De coquille goed droog deppen en al op kamertemperatuur laten liggen, a la minute in een hete pan met olie (voor de temperatuur) en boter (voor de smaak en de kleur) kort toeschroeien. Kruiden met peper en zout.
  • De pan uitgieten en er de klontjes boter in doen voor de hazelnootboter om achteraf over de coquilles te gieten.