Aardbei – hang op – komkommer – cake – basilicum -853-
Porties 20
Ingredienten
- 2 kg aardbeien
- 1 liter Griekse yoghurt
- 2 liter basilicum of yoghurt ijs
- 2 komkommers
- 500 ml ei geel en wit
- 1 kg S2
- 1 kg bloem zelfrijzende
- dragon verse
- steranijs
- potje rode peperbollen gedroogde
- fles witte azijn
- vanillestokken
- citroenachtig plantje Atsina
- 3 citroenen
- ½ l kokosmelk
Instructies
- Cake maken
- In de boter vanillemerg en limoen rasp
- Zoetzuur maken;0.5 water 0.5 azijn 150gr s2 snuifje zout gebruikte vanille stok steranijs roze peper
- 50ml vlierbloesem siroop 1 citroen ml water 50gr suiker koken en over de aardbeien, blaadjes dragon
- Griekse yoghurt in poche
- Venkel op de mandoline en in koud water(facultatief)
- Takjes voorbereiden.
- 1ste taak cake opstarten
- Indeling stations